Tuinontwerp

(placeholder)

Reviews

Andrea Groenveld

Ontwerp & Advies

Voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen via het onderstaande formulier, of door te bellen naar 06 - 33 08 55 58.

Uit passie voor natuur, planten, tuinieren en design ben ik in 2018 gestart met het ontwerpen van tuinen; er is voor mij niets leukers dan mensen blij maken met een nieuwe tuin, die aansluit bij hun wensen en smaak, én bij de woning en omgeving. Alles begint met een grondig intakegesprek, en daarna volgt de vertaling in een creatief, praktisch, passend en vooral ook groen tuinontwerp. Tijdens het hele proces blijf ik vol enthousiasme betrokken om ervoor te zorgen dat er aan het einde een tuin ligt, waarvan naar volle tevredenheid kan worden genoten.

Mocht u hulp nodig hebben bij de (her)inrichting van uw tuin, benader me dan gerust via het contactformulier onderaan deze pagina of het daarbij vermelde telefoonnummer! Of stuur me een e-mail via onderstaande button.

Werkwijze en tarieven

Voortgang projecten

Contact

Reviews

Portfolio

Als je naar 'mijn stijl' vraagt, dan houd ik van tuinen met evenwichtige composities, duidelijke lijnen, gezellige afgeschermde zithoeken, warme materialen en weelderige beplanting (moderne cottage stijl). Maar het belangrijkste voor mij is, dat de tuin bij de klant past. Waar de een vooral een hele groene tuin wil, wil de ander misschien veel zitruimte; ieder ontwerp is uniek en toegerust op persoonlijke wensen. En juist die verschillen maken het voor mij iedere keer opnieuw een leuke uitdaging!

"Graag creëer ik voor u een tuin die functioneel, maar vooral ook sfeervol is; een omgeving waarin u zich helemaal thuis voelt."

In eerste instantie heb ik uit liefde voor design een opleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd. Daarnaast ben ik gek op tuinen, tuinplanten en tuinieren, en deze beide liefdes heb ik uiteindelijk kunnen combineren in het ontwerpen van tuinen.

Contact

Werkwijze

Andrea Home Art

KvK 73596213

Algemene Voorwaarden


3D video walkthrough

Overzicht ontwerpen