Werkwijze ontwerp

(placeholder)
(placeholder)

Fase 1

Inventarisatie en kennismakingsgesprek:

In deze fase inventariseer ik uw wensen en eisen. Deze inventarisatie dient als basis voor het voorlopig ontwerp.

Fase 2

Voorlopig tuinontwerp:

In het concept-ontwerp presenteer ik een sfeerimpressie op basis van het inventarisatiegesprek. Ik maak voor de presentatie gebruik van digitale beelden (3D visualisatie) en moodboards. Hierdoor kunt u zich tijdens dit proces een goed beeld vormen van het uiteindelijke resultaat.


Fase 3

Definitief tuinontwerp:

Dit is de definitieve uitwerking van het voorlopig ontwerp en hierin concretiseer ik de ideeën. Een definitief ontwerp bestaat uit een 3D tuinontwerp, verlichtingsplan en een werktekening. Een beplantingsplan is ook mogelijk.

Tarief

De prijs van een ontwerp is onder meer afhankelijk van de afmeting van de tuin. De afmeting betreft het aantal vierkante meter van de tuin inclusief terras. Onderstaande prijzen zijn ter indicatie en afhankelijk van de complexiteit van de opdracht.

*Deze kosten komen te vervallen als het tuinontwerp wordt afgenomen.

Voor grotere tuinen wordt een prijsberekening gemaakt op basis van afmeting en complexiteit van de tuin/het ontwerp.

Tuinadvies en begeleiding aanleg € 55,- per uur. Bedragen zijn inclusief btw.

Binnen een straal van 25 km rondom Bodegraven worden geen reiskosten berekend.

Uitvoering

Voor materiaal en de uitvoering van mijn ontwerpen werk ik geregeld samen met Van Wijk Sierbestrating uit Alphen a/d Rijn (www.vanwijk-sierbestrating.nl). Ook kan ik u in contact brengen met diverse hoveniers. Uiteraard kunt u de uitvoering ook aan een andere partij uitbesteden.