Tuinontwerp

Uit passie voor natuur, planten, tuinieren en design ben ik in 2017 gestart met het ontwerpen van tuinen; er is voor mij niets leukers dan mensen blij maken met een nieuwe tuin, die aansluit bij hun wensen en smaak, én bij de woning en omgeving. Alles begint met een grondig intakegesprek, en daarna volgt de vertaling in een creatief, praktisch, passend en vooral ook groen tuinontwerp. Tijdens het hele proces blijf ik vol enthousiasme betrokken om ervoor te zorgen dat er aan het einde een tuin ligt, waarvan naar volle tevredenheid kan worden genoten.


Mocht u hulp nodig hebben bij de (her)inrichting van uw tuin, benader me dan gerust via het contactformulier op de pagina 'Contact' of het daarbij vermelde telefoonnummer! Of stuur me een e-mail via onderstaande button.

Stuur me een bericht

Andrea Home Art

Tuinontwerp & Advies

Stuur me een bericht

Werkwijze

Fase 1: Inventarisatie en kennismakingsgesprek

Aan het begin van het ontwerptraject maken we kennis en verzamel ik alle gegevens, die ik nodig heb om aan een ontwerp voor de tuin te beginnen. Ik werk met een checklist die ik van tevoren toestuur, zodat het alvast duidelijk is wat ik aan gegevens nodig heb.


Fase 2: Concept-tuinontwerp

Het concept-ontwerp is een eerste uitwerking en een sfeerimpressie op basis van het kennismakingsgesprek. Ik maak gebruik van digitale beelden (3D visualisatie) en moodboards, waardoor u zich een goed beeld kunt vormen van de tuin en de indeling.


Fase 3: Definitief tuinontwerp

Dit is de definitieve uitwerking van het concept-ontwerp; eventuele wijzigingen worden verwerkt, en ik vul het plan aan met een verlichtingsplan, een overzicht van materialen en een werktekening. Een beplantingsplan is natuurlijk ook mogelijk en volgt dan als laatste stap.


Uitvoering

Voor de uitvoering van mijn ontwerpen werk ik geregeld samen met diverse hoveniers. Uiteraard kunt u de uitvoering ook aan een andere partij uitbesteden.

Tarieven

De prijs van een tuinontwerp is onder meer afhankelijk van de afmeting van de tuin. De afmeting betreft het aantal vierkante meter van de tuin inclusief terras. Onderstaande prijzen zijn ter indicatie en afhankelijk van de complexiteit van de opdracht.


*Deze kosten komen te vervallen als het tuinontwerp wordt afgenomen. Voor grotere tuinen wordt een prijsberekening op maat gemaakt op basis van afmeting en complexiteit van de tuin/het ontwerp.


Tuinadvies en begeleiding aanleg €55,- per uur. Bedragen zijn exclusief btw. Binnen een straal van 25 km rondom Bodegraven worden geen reiskosten berekend.